Stenløse Hørecenter

Det største udvalg af høreapparater hos noget hørecenter i Danmark

Hos Stenløse Hørecenter adskiller vi os markant fra hvad du oplever hos andre høreapparatforhandlere. 

Som mennesker har vi begrænsninger for hvor meget information vi kan håndtere og det er derfor du ikke kan finde en anden høreklinik som er autoriseret forhandler af alle kvalitetsapparater på det danske marked: Oticon, Phonak, ReSound, Siemens og Widex. Det kan vi blandt andet fordi vi er 5 hørespecialister, og vi har valgt udelukkende at benytte os af universitetsuddannede hørespecialister.

Ud over at kunne tilbyde dig det bredeste udvalg i høreapparater, kan vi også tilbyde dig trådløst tilbehør til alle disse mærker.

Ud over Oticon, Phonak, ReSound, Siemens og Widex høreapparater fører vi et begrænset udvalg af henholdsvis Unitron og Interton høreapparater, men vores hørespecialister er uddannet til at kunne servicere og indstille høreapparater af mærkerne Starkey, Audina, Bernafon og Rexton.

Har du mistet et høreapparat, kan vi skaffe dig et apparat af samme type - uanset mærke, og vi har altid en hørespecialist som er uddannet i produktet.

Læs mere om de enkelte mærker og produkter her på siden. 

Stenløse Hørecenter Egedal Centret 76K, 1. sal 3660 Stenløse  Tlf.: 47 17 07 97  E-mail: info@slhc.dk
 

Følg os

Facebook Youtube LinkedIn Twitter Image Map
 • Stenløse Hørecenter

   

  Vi er eksperter i hørelsen samt autoriseret forhandler af Oticon, Phonak, Siemens, Resound og Widex høreapparater. Godkendt af Sundhedsstyrelsen.

 •  
 • Seneste nyt fra SLHC

  25. maj 2016
  Peter Belli indgår samarbejde me...

  Sanger Peter Belli har indgået samarbejde med høreapparat-producenten Signia hø...

 •  
 • Seneste nyt om hørelse

 •  
 •