Stenløse Hørecenter

Hør bedre!

Høreapparatmarkedet er vokset med eksplosiv kraft både herhjemme og i udlandet over de seneste år. Det samme gør sig gældende for den digitale teknologi i høreapparaterne, der bare bliver bedre og bedre. Lydkvaliteten forbedres, og det samme gør din hørelse.

Med tre høreapparatproducenter i verdensklasse, i øvrigt beliggende med kontorer tæt på os (Oticon, ReSound og Widex), er Danmark med helt fremme, når det kommer til at udvikle den nyeste teknologi inden for høreapparater.

Vi rider med på bølgen og kan tilbyde dig de bedste og nyeste apparater på markedet. De høreapparater, som du får hos os i dag, er mindre, mere komfortable og mere effektive end nogensinde.   

Glem de beige bananer
Når du tænker på høreapparater, forestiller du dig måske de her store, beige bananer, som din bedstefar plejede at gå rundt med. Eller også tænker du på det apparat, der har ligget flere år i din skuffe, fordi du ikke kunne vænne dig til det.

Nutidens høreapparater er helt anderledes. Du kan få dem i moderigtige farver, der matcher dit tøj, eller du kan få nogle, der er så små, at de næsten er usynlige. Et valg af høreapparat er individuelt, og der er derfor ligeså mange høreapparatløsninger, som der er brugere af høreapparater.

Brugerne er mere tilfredse
En undersøgelse fra 2010 fra den amerikanske non-profit organisation Better Hearing Institute viste, at tilfredsheden med høreapparater var steget med 86 % blandt brugerne. Det samme oplever vi i vores hverdag.  

De mange forskellige høreapparater kombineret med avancerede nye funktioner gør, at det er blevet lettere at finde lige præcis det høreapparat, der får det bedste ud af din hørelse.

Stenløse Hørecenter Egedal Centret 76K, 1. sal 3660 Stenløse  Tlf.: 47 17 07 97  E-mail: info@slhc.dk
 

Følg os

Facebook Youtube LinkedIn Twitter Image Map
 • Stenløse Hørecenter

   

  Vi er eksperter i hørelsen samt autoriseret forhandler af Oticon, Phonak, Siemens, Resound og Widex høreapparater. Godkendt af Sundhedsstyrelsen.

 •  
 • Seneste nyt fra SLHC

  25. maj 2016
  Peter Belli indgår samarbejde me...

  Sanger Peter Belli har indgået samarbejde med høreapparat-producenten Signia hø...

 •  
 • Seneste nyt om hørelse

 •  
 •