Stenløse Hørecenter

Livsstilsmæssige overvejelser

Et høreapparats vigtigste opgave er at sørge for, at din hørelse bliver ved med at gøre sit bedste. Derfor er det helt afgørende, hvad dit behov er, og hvilke udfordringer dig og din hørelse står over for, når det kommer til dit valg af høreapparat.

Herunder og i afsnittet "Praktiske overvejelser" giver vi dig gode råd til, hvordan du kan forberede dig op til den indledende samtale med os.

Lad situationen afgøre
Det bedste, du kan gøre, før du skal vælge høreapparater, er derfor at formulere de situationer, hvor din hørelse skal blive endnu bedre.

Er det til fester, så du kan følge med i samtalen rundt om bordet, eller er det i teatret, hvor lyden runger i det store lokale? Måske er det den lavmælte, intime samtale med din nærmeste, der skal være helt klar og tydelig?

Aktiv eller nede på jorden?
Din livsstil spiller en stor rolle. Hvis du ofte dyrker sport, hvor du bevæger dig hurtigt og kommer til at svede, skal du have nogle apparater, der kan håndtere dette.

Hvis du lever et liv, hvor du hele tiden befinder dig i nye miljøer, så skal du have nogle høreapparater, der kan følge med.

Brug dine nærmeste
En god ide, til når du skal identificere din og din hørelses udfordringer, er at tage venner og familie med på råd.

De kan måske have værdifulde råd, som du ikke lige var opmærksom på. 

Stenløse Hørecenter Egedal Centret 76K, 1. sal 3660 Stenløse  Tlf.: 47 17 07 97  E-mail: info@slhc.dk
 

Følg os

Facebook Youtube LinkedIn Twitter Image Map
 • Stenløse Hørecenter

   

  Vi er eksperter i hørelsen samt autoriseret forhandler af Oticon, Phonak, Siemens, Resound og Widex høreapparater. Godkendt af Sundhedsstyrelsen.

 •  
 • Seneste nyt fra SLHC

  25. maj 2016
  Peter Belli indgår samarbejde me...

  Sanger Peter Belli har indgået samarbejde med høreapparat-producenten Signia hø...

 •  
 • Seneste nyt om hørelse

 •  
 •