Stenløse Hørecenter

Alle høreapparater i vort sortiment opfylder Nordiske Specifikationskrav

Når du handler med os, garanterer vi, at dine nye høreapparater overholder kravspecifikationerne som er udgivet af Nordisk Samarbejdsorganisation for Handicapspørgsmål (NSH).

Kravspecifikationen udarbejdes af førende eksperter indenfor teknisk audiologi, og anvendes blandt andet af Danske regioner til at fastlægge et minimumskrav til de mere end 60.000 høreapparater de indkøber årligt. Derudover tjener specifikationskravene også som guideline for producenterne til udvikling af fremtidige høreapparater.

Alle høreapparater i vort sortiment er testet og godkendt efter disse Nordiske Specifikationskrav, ligesom det er anbefalet af Høreforeningen. Vi mener, at det er væsentligt at gøre alt hvad der står i vores magt for at dine høreapparater fungerer optimalt i hele den periode du vælger at anvende dem, og med de test høreapparaterne udsætte for, for at kunne leve op til Nordiske Specifikationskrav, ved vi at der ikke kommer nogle ubehagelige oplevelser med elektronikken i høreapparaterne.

Årsagen til at du kan finde høreapparater som ikke overholder Nordiske Specifikationskrav er ganske simpelt et spørgsmål om omkostninger. Høreapparater i begrænsede serier, eller tiltænkt mindre udviklede lande end Danmark, køres ofte ikke igennem test, da det vil fordyre produkterne så meget, at man ligeså godt kunne købe et testet apparat.

Du kan læse mere om vores høreapparater fra Oticon, Phonak, ReSound, Siemens og Widex her. Du kan bestille tid ved at kontakte os pr. tlf 47 17 07 97 eller email info@slhc.dk - vi glæder os til at høre fra dig.

Testene udføres af Delta-TAL. DELTA har gennem 40 år opbygget en unik viden om høreapparater og test af høreapparater. DELTA er akkrediteret af DANAK, hvilket garanterer objektivitet og uvildige test (se http://www.danak.dk/akkreditering).

Stenløse Hørecenter Egedal Centret 76K, 1. sal 3660 Stenløse  Tlf.: 47 17 07 97  E-mail: info@slhc.dk
 

Følg os

Facebook Youtube LinkedIn Twitter Image Map
 • Stenløse Hørecenter

   

  Vi er eksperter i hørelsen samt autoriseret forhandler af Oticon, Phonak, Siemens, Resound og Widex høreapparater. Godkendt af Sundhedsstyrelsen.

 •  
 • Seneste nyt fra SLHC

  25. maj 2016
  Peter Belli indgår samarbejde me...

  Sanger Peter Belli har indgået samarbejde med høreapparat-producenten Signia hø...

 •  
 • Seneste nyt om hørelse

 •  
 •