Stenløse Hørecenter

Praktiske overvejelser

Der er mange ting at tage i betragtning, når du vælger høreapparater. Her er nogle af de praktiske overvejelser, du skal gøre dig.

Design og størrelse
De mindste modeller kan ikke give dig lige så mange forskellige funktioner, som de lidt større kan. Skal dine høreapparater være så usynlige som muligt, er der noget andet, du må give afkald på.

Du skal også afgøre, om du vil have dem i en smart farve, eller om apparaterne skal matche dit hår, så de ikke ses så let.

Brugervenligheden er i top
Høreapparater tilpasses individuelt, sådan at dem du vælger, kommer til at passe lige netop dig.

Er du en teknologisk feinsmecker, der går op i, at dine høreapparater skal fungere i et trådløst samarbejde med din smartphone eller musikafspiller, kan det sagtens lade sig gøre.

Er det vigtige for dig derimod, at høreapparaterne er så lette at bruge som muligt, kan du få nogle apparater, hvor brugervenligheden vil være i fokus.

Automatisk eller manuel?
Høreapparater kan i dag tilpasse sig den situation, du befinder dig i. Nogle gange har du brug for, at der skrues op for lyden, andre gang skal den ned.

Dette kan nogle høreapparater gøre for dig. Men du kan også vælge den manuelle version, hvor du selv indstiller volumen ved at skrue op og ned på en lille skive på apparatet. Valget er dit.

Stenløse Hørecenter Egedal Centret 76K, 1. sal 3660 Stenløse  Tlf.: 47 17 07 97  E-mail: info@slhc.dk
 

Følg os

Facebook Youtube LinkedIn Twitter Image Map
 • Stenløse Hørecenter

   

  Vi er eksperter i hørelsen samt autoriseret forhandler af Oticon, Phonak, Siemens, Resound og Widex høreapparater. Godkendt af Sundhedsstyrelsen.

 •  
 • Seneste nyt fra SLHC

  25. maj 2016
  Peter Belli indgår samarbejde me...

  Sanger Peter Belli har indgået samarbejde med høreapparat-producenten Signia hø...

 •  
 • Seneste nyt om hørelse

 •  
 •