Stenløse Hørecenter

Oticon høreapparater hos Stenløse Hørecenter

Grundlagt på omsorg
Oticons historie begynder med en mands passion for at hjælpe sin hustru til et bedre liv uden hindringer på grund af hendes høretab. Denne passion for at forbedre mulighederne for mennesker med behov for støtte af hørelsen er det, som drev Oticon gennem forrige århundrede. Det som driver Oticon nu. Og det som vil føre Oticon ind i næste århundrede. Oticon, der beskæftiger mere end 3500 mennesker på verdensplan, designer og fremstiller både høreapparater til voksne og specialhøreapparater til børn. Oticon er i dag blandt de tre største leverandører af høreapparater i verden. Siden 1991 har Oticon vundet mere end 20 priser for firma- og udviklingsresultater.

I Stenløse Hørecenter tilbyder vi et stort udvalg af høreapparater fra Oticon, og vi sætter en ære i at være på forkant med de nyeste. Læs om de mest populære høreapparat-serier fra Oticon her.

Og kom endelig forbi hørecentret og hør mere.

    

Oticon -Opn -lille

Oticon Opn

Oticons nye høreapparat Opn er det første, hvor der er dokumentation for, at hjernens arbejde ligefrem bliver lettet takket være den nye BrainHearingT teknologi. Det sikrer således, at brugeren kan huske mere af det, der siges.

Læs mere om Oticon Opn

Alta2

Oticon Alta2

Oticon Alta2 er høreapparater af bedste kvalitet, og der er nu endnu flere muligheder for at personificere produktet i forhold til forrige model, som blot hed Alta.

Dynamo 

Oticon Dynamo

Dynamo er Oticons model, der er udviklet til dig, der er ramt af et kraftigt eller meget kraftig høretab. Med Oticon Dynamo vil du få mulighed for at forstå markant mere, så du fortsat kan deltage i samtalerne. 

Oticon _Nera2 

Oticon Nera2

Du får en naturlig lydopfattelse med Oticon Nera2, der sikrer, at du skal anstrenge dig langt mindre for at fange livets lyde.

Det er især en bedre taleforståelse, der er lagt vægt på i Nera2 serien.

Oticon -ria2 

Oticon Ria2

Oticon Ria2 kan prale af en helt uhørt høj lydkvalitet, da der er fokus på at opnå den bedste høreoplevelse, uanset omgivelser og omstændigheder. 

 

Connectline

Oticon Connectline

ConnectLine er en serie af trådløst tilbehør, som passer ideelt til Oticons høreapparater. De hjælper dig, så du aktivt kan deltage i de fleste situationer, hvor nedsat hørelse er et problem.

ConnectLine består af en række enheder, hvor du kan tilslutte til mange forskellige kommunikations- og underholdningsmuligheder. Dermed bliver dine høreapparater forvandlet til dit eget individuelle trådløse headset.

Water -Resistant

Oticon teknologi

Her kan du læse om de forskellige teknologier i Oticon høreapparater .

Alt fra de forskellige lyd processer platforme til de forskellige støjundertrykkelses programmer og andre egenskaber der gør det mere behageligt at lytte og som Oticon har udviklet for at give deres svar på hvad den bedste løsning på dit hørebehov er.

 

 

 

24novel .2.190

Udgåede modeller


Her kan du finde mere information om tidligere Oticon høreapparater, 

For eksempel har vi ladet Oticon Ino Pro udgå med introduktionen af Oticon Alta

Oticon Hit / Oticon Hit Pro Oticon Dual Oticon Epoq

Oticon Vigo Connect Oticon Acto 

 

Køb oticon batterier hos høreapparat-batterier.dk klik her

Vidste du ?

Hvert år investerer Oticon en betydelig andel af årets salg og omsætning i forsknings- og udviklingsaktiviteter.

Yderligere informationer
Stenløse Hørecenter Egedal Centret 76K, 1. sal 3660 Stenløse  Tlf.: 47 17 07 97  E-mail: info@slhc.dk
 

Følg os

Facebook Youtube LinkedIn Twitter Image Map
 • Stenløse Hørecenter

   

  Vi er eksperter i hørelsen samt autoriseret forhandler af Oticon, Phonak, Siemens, Resound og Widex høreapparater. Godkendt af Sundhedsstyrelsen.

 •  
 • Seneste nyt fra SLHC

  25. maj 2016
  Peter Belli indgår samarbejde me...

  Sanger Peter Belli har indgået samarbejde med høreapparat-producenten Signia hø...

 •  
 • Seneste nyt om hørelse

 •  
 •