Stenløse Hørecenter

ReSound høreapparater hos Stenløse Hørecenter

I Stenløse Hørecenter tilbyder vi et stort udvalg af høreapparater fra GN Resound, og vi sætter en ære i at være på forkant med de nyeste. Læs om nogle af de mest populære høreapparat-serier fra ReSound på siderne herunder.

Og kom endelig forbi Stenløse Hørecenter og hør mere.  

ReSound-ControlLÆS MERE OM VORES RESOUND PRODUKTER:

Linx2

Enzo2

Enya

Apps

Tilbehør

Om ReSound

ReSound, der er en del af GN ReSound gruppen, er en af verdens største leverandører af høreapparater og audiologisk udstyr.

ReSound's historie går helt tilbage til 1943, hvor Gerd Rosenstand grundlage virksomheden Danavox, som GN Store Nord køber i 1977. I 1996 indgår det daværende GN Danavox et strategisk samarbejde med ReSound corporation der fører til introduktionen af det første programmerbare digitale høreapparat. GN køber i 1999  ReSound Corporation og de to virksomheder slåes sammen til GN ReSound. 

ReSound, der har sit hovedsæde i Ballerup og omkring 3000 ansatte på verdensplan, er repræsenteret ved et veludviklet forhandlernet i mere end 80 lande. Ligesom virksomheden er del af en ressourcestærk gruppe, der har teknologicentre over hele verden, hvor videnskabsmænd til stadighed arbejder med at omdanne teknologiske nyskabelser om til reelle brugerfordele.

Køb tilbehør til dine ReSound høreapparater i Hørebutik.dk - klik her

Stenløse Hørecenter Egedal Centret 76K, 1. sal 3660 Stenløse  Tlf.: 47 17 07 97  E-mail: info@slhc.dk
 

Følg os

Facebook Youtube LinkedIn Twitter Image Map
 • Stenløse Hørecenter

   

  Vi er eksperter i hørelsen samt autoriseret forhandler af Oticon, Phonak, Siemens, Resound og Widex høreapparater. Godkendt af Sundhedsstyrelsen.

 •  
 • Seneste nyt fra SLHC

  25. maj 2016
  Peter Belli indgår samarbejde me...

  Sanger Peter Belli har indgået samarbejde med høreapparat-producenten Signia hø...

 •  
 • Seneste nyt om hørelse

 •  
 •