Stenløse Hørecenter

Widex høreapparater hos Stenløse Hørecenter

Widex har altid kombineret den nyeste viden med en naturlig nysgerrighed for at finde den bedst mulige løsning på individuelle høretab. Widex' innovative løsninger har ført til fremskridt som f.eks. verdens første 100 procent digitale i-øret-høreapparat. Widex bygger på mere end fem årtiers førende forskning og udvikling og arbejder tæt sammen med både professionelle og brugere om at afhjælpe høretab.

I Stenløse Hørecenter tilbyder vi et stort udvalg af høreapparater fra Widex, og vi sætter en ære i at være på forkant med de nyeste. Læs om et af de mest populære høreapparat-serier fra Widex her.


Og kom endelig forbi hørecentret og hør mere.

Widex -dream _220

Widex DREAM

WIDEX DREAM kører på en ny og banebrydende teknologisk platform, som sætter nye standarder inden for høreapparaters formåen. Og WIDEX DREAM er særlig god til folk med tinnitus.

DREAM produktserien, som består af 4 modeller.

Flere oplysninger

 

Widex_CLEAR.png

Widex CLEAR

CLEAR er Widex' trådløse høreapparatfamilie. Takket være vores unikke trådløse teknologi kommunikerer CLEAR høreapparaterne øjeblikkeligt med hinanden og giver dig dermed tydelig, detaljeret og frem for alt en naturlig lydopfattelse. Med en række trådløst tilbehør kan du desuden få lyd fra mobiltelefon, tv og radio direkte i høreapparaterne.

Flere oplysninger

 

Widex_SUPER.png

Widex SUPER

SUPER er et RITE-høreapparat i lille størrelse, men særdeles kraftfuldt til mennesker med svær og meget svær hørenedsættelse. Med WIDEX SUPER kan du høre tale og omgivende lyde klart og naturligt, trådløst og uden forvrængning. Og med Widex audioudstyr er SUPER perfekt i mange forskellige lyttesituationer.

Flere oplysninger

Stenløse Hørecenter Egedal Centret 76K, 1. sal 3660 Stenløse  Tlf.: 47 17 07 97  E-mail: info@slhc.dk
 

Følg os

Facebook Youtube LinkedIn Twitter Image Map
 • Stenløse Hørecenter

   

  Vi er eksperter i hørelsen samt autoriseret forhandler af Oticon, Phonak, Siemens, Resound og Widex høreapparater. Godkendt af Sundhedsstyrelsen.

 •  
 • Seneste nyt fra SLHC

  9. april 2014
  Oticon samler aktiviteter i Polen

  Oticon's høreapparatfabrik i Thisted har varslet, at virksomheden flytter lager...

 •  
 • Seneste nyt om hørelse

 •  
 • CO2 neutral website